Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nl:report

Formulier

Het formulier wordt uitgevoerd in een gestandaardiseerde opmaak.

In afwijking hiervan is het in pCon.basket PRO mogelijk om een aangepast formulier te gebruiken, afhankelijk van de respectievelijke pCon.login organisatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw pCon verkooppartner.

Instellingen voor het pCon.basket standaard formulier

Om een PDF sjabloon voor uw artikellijst aan te passen, klik a.u.b. op Formulier in de werkbalk, waar u de inhoud en structuur van de offerte kunt aanpassen.

Beeld

De verschillende beeld opties voorzien 5 verschillende manieren om uw artikellijst te structureren in het formulier:

Samengevat Alle identieke artikelen die meer dan eens voorkomen in uw artikelboom worden samengevat in één positie.

Artikel hiërarchieën worden in aanmerking genomen. Dit betekent dat meerdere identieke sub-posities in hiërarchisch gestructureerde artikelen worden samengevat voor hun respectievelijke artikel.
Samengevat-Compact Alle artikelen in een planningsgroep of in een samengesteld artikel (bv. vader-kind artikel) worden uitgevoerd als één gemeenschappelijke positie. De informatie over de (sub)artikelen wordt als tekst weergegeven. Bovendien worden identieke artikelen die meermaals voorkomen, gecombineerd tot telkens één positie. Map hiërarchieën worden meegenomen.
Compact Alle artikelen in een planningsgroep of in een samengesteld artikel (bv. vader-kind artikel) worden uitgevoerd als een gemeenschappelijke positie. De informatie over de (sub)artikelen wordt weergegeven als tekst.
Gedetailleerd Standaardinstelling; de huidige structuur van uw artikelboom zal in uw rapport worden weergegeven.
Vlakke lijst Alle artikelen worden samengevat zonder rekening te houden met hiërarchieën. Mappen zijn verborgen, de inhoud van mappen wordt samen met de andere artikelen weergegeven.

pCon.basket PRO and Integration edition

Voor deze versies kunt u in het formulier tabblad aangeven welke teksten in het rapport moeten worden weergegeven, of sub artikelen moeten worden weergegeven en of posities binnen set-artikelen moeten worden vermeld. U bepaalt ook hoe prijzen, kortingen en toeslagen worden weergegeven.

Verder kunt u ookde grootte van uw <artikelafbeeldingen en de extra artikelafbeeldingen> via het formulier. Artikelafbeeldingen kunnen optioneel verborgen worden.

 1. Open de rapportpagina.
 2. Artikel Lijst > Artikel afbeelding of Extra afbeeldingen.
 3. Selecteer optie:
  • Geen (afbeeldingen worden niet weergegeven).
  • Klein
  • Medium (standaard)
  • Groot

De grootte-instellingen zijn ook beschikbaar voor uw map afbeeldingen op de Rapportpagina's. De map afbeeldingen kunnen ook optioneel worden verborgen.

Tip: Vind extra tutorials op ons YouTube kanaal!
Artikellijsten online opslaan en klantinformatie importeren - pCon.basket Tutorial

In deze video laten we u zien hoe u uw offertes opslaat in OneDrive en de gegevens van uw klanten importeert vanuit Outlook.

pCon.basket CE

Extra afbeeldingen worden ook zichtbaar op het formulier. In deze versie, kunnen ze niet worden verborgen of de maat aangepast worden.

In the CE edition you can define whether taxes will be displayed in the PDF file.

Opslaan als Standaard:

U kunt het PDF sjabloon als standaard op slaan, door op het Opslaan icoon Save te klikken rechts van Sjablonen text. Op deze manier zal het sjabloon beschikbaar zijn voor toekomstige offertes.

Formulier downloaden/versturen:

U kunt formulier downloaden of via e-mail verzenden.

 • Formulier downloaden: Klik op formulier downloaden in de linkerbenedenhoek van de rapportpagina. Dit opent een nieuw browservenster met een PDF-pagina die het aanbod bevat. In de rechterbovenhoek vindt u een downloadknop, die u kunt gebruiken om het formulier lokaal op te slaan.
 • Formulier verzenden: Klik op de naar beneden wijzende pijl rechts van de knop Download formulier. De knop rapport verzenden verschijnt. Als u daarop klikt, wordt in uw mailprogramma een nieuwe e-mail geopend met een gedeelde link naar het formulier als PDF. U kunt deze naar de ontvangers van uw keuze sturen
nl/report.txt · Laatst gewijzigd: 2022/11/22 11:04 door egr-nl

PaginahulpmiddelenLegal Notice and Data Protection