Unelte utilizator

Unelte site


ro:report

Raport

Raportul este scos într-o formatare standardizată.

Pe lângă aceasta, în pCon.basket PRO este posibil să se utilizeze un raport personalizat, în funcție de organizația pCon.login. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă contactați partenerul de vânzări pCon.

Setări pentru raportul standard pCon.basket

Pentru a personaliza șablonul PDF pentru lista articolelor dvs., faceți clic pe Raport în bara de instrumente. Pe pagina Raport, puteți defini conținutul și structura ofertei terminate.

Vizualizare

Vizualizare vă oferă cinci opțiuni diferite pentru structurarea Listei de Articole din Raportul dvs.:

Detaliat Setare implicită; structura actuală a arborelui articol va fi reprodusă în raportul dumneavoastră.
Compact Toate articolele dintr-un grup de planificare sau dintr-un articol compus (de exemplu, articolul tată-copil) sunt afișate ca poziție comună. Informațiile despre (sub)articole sunt afișate ca text.
Rezumat-Compact Toate articolele dintr-un grup de planificare sau dintr-un articol compus (de exemplu, articolul tată-copil) sunt afișate ca o singură poziție comună. Informațiile despre (sub)articole sunt afișate ca text. În plus, articolele identice care există de mai multe ori sunt combinate într-o poziție fiecare. Ierarhiile de foldere sunt incluse.
Rezumat Toate articolele identice care există de mai multe ori în arborele dvs. de articole vor fi rezumate într-o singură poziție.

Sunt luate în considerare ierarhiile articolelor. Aceasta înseamnă că mai multe subpoziții identice din articolele structurate ierarhic sunt rezumate pentru articolul respectiv.
Listă plată Toate articolele sunt rezumate fără a ține cont de ierarhii. Folderele sunt ascunse, conținutul folderului este listat împreună cu celelalte articole.

pCon.basket PRO și ediția Integration

Pentru aceste ediții, puteți specifica aici ce texte vor fi afișate în raport, dacă trebuie afișate sub-articole și dacă trebuie listate pozițiile din articolele stabilite. De asemenea, decideți modul în care sunt afișate prețurile, reducerile și suprataxele.

În plus, definiți dimensiunea imaginilor articolului, precum și a imaginilor articolului suplimentare prin intermediul raportului. Opțional, imaginile articolelor pot fi ascunse.

  1. Deschideți pagina Raport.
  2. Zona Listă Articole > Imagine Articol sau Imagini Suplimentare.
  3. Selectați opțiunea:
  • Nici unul (imaginile nu vor fi afișate).
  • Mic
  • Mediu (implicit)
  • Mare

Setările de dimensiune sunt disponibile și pentru imaginile folderului din paginile Raport. Imaginile folderului pot fi, de asemenea, opțional ascunse.

Sfat: Găsiți tutoriale suplimentare pe canalul nostru YouTube
pcon.basket_thumbnail_article_image_en.jpg
Îmbunătățiți vizual ofertele cu imagini ale articolelor | pCon.basket Tutorial

În acest videoclip, vă vom arăta cum să vă faceți ofertele atractive vizual cu imagini.

pCon.basket CE

Imaginile articolelor suplimentare sunt, de asemenea, afișate în Raport. În această ediție, acestea nu pot fi ascunse sau redimensionate.

În ediția CE puteți defini dacă taxele vor fi afișate în fișierul PDF.

Salvați ca implicit:

Puteți salva setările șablonului făcând clic pe pictograma salvare salvare  din partea dreaptă a textului Șabloane. Setările vor fi utilizate pentru oferte viitoare.

Descărcați raportul / Trimiteți raportul:

Puteți descărca raportul completat sau îl puteți trimite prin e-mail.

  • Descărcați raportul: faceți clic pe Descărcaţi Raportul în colțul din stânga jos al paginii Raport. Aceasta va deschide o nouă fereastră de browser cu o pagină PDF care conține oferta. În colțul din dreapta sus veți găsi un buton de descărcare, pe care îl puteți utiliza pentru a salva formularul la nivel local.
  • Trimiteți raportul: faceți clic pe săgeata orientată în jos din dreapta butonului Descărcare formular. Apare butonul Trimitere raport. Dacă faceți clic pe acesta, se va deschide un nou e-mail în programul dvs. de e-mail, cu un link de partajare către oferta PDF. Puteți trimite oferta destinatarilor la alegere.
ro/report.txt · Ultima modificare: 2022/11/21 14:03 de către egr-ro

Unelte paginăLegal Notice and Data Protection