Unelte utilizator

Unelte site


ro:start

Introducere

Acest manual explică toate funcțiile de bază importante ale pCon.basket Online. Deoarece pCon.basket Online poate fi modificat pentru o integrare optimă în infrastructura dvs., este posibil ca unele dintre caracteristicile prezentate să fi fost dezactivate.

pCon.basket este disponibil în următoarele ediții:

  • Ediția CE: ediție pentru membrii comunității pCon
  • Ediția PRO: ediție cu caracteristici suplimentare, supusă unei taxe
  • Ediție Integration: ediție personalizată pentru integrare în infrastructura companiei

Gama completă de caracteristici ale diferitelor ediții.

Funcții noi în pCon.basket Online.

Dacă utilizați ediția CE a pCon.basket Online și doriți să utilizați caracteristicile extinse ale pCon.basket PRO sau ediția Integration, vă rugăm să contactați partenerul pCon.

Înregistrare pentru pCon.basket Online

pCon.basket PRO și CE

Utilizatorii pCon.basket PRO sau CE trebuie să se înregistreze prin pCon.login. pCon.login este contul dvs. central de utilizator pentru servicii și aplicații pCon. Conectarea centrală vă permite să utilizați datele dvs. pe dispozitive și aplicații.

Informațiile dvs. de contact, precum și sigla companiei dvs. pentru utilizare în pCon.basket Online sunt obținute de la pCon.login. Informațiile dvs. de contact sunt stocate automat în secțiunea Persoana Responsabilă din zona Antet Data. Textele de antet și subsol predefinite pentru ofertele dvs. pot fi, de asemenea, apelate central pentru organizația dvs. din pCon.login. <Mai multe informații: Capitolele tabloului de bord și datele din antet.

Notă: Pentru conectarea prin pCon.login, ediția PRO a pCon.basket Online necesită o licență. Dacă aveți întrebări despre acest lucru, vă rugăm să contactați partenerul pCon.

Ediția Integration

Ca utilizatori ai ediției de Integrare, procesul de conectare depinde de integrarea individuală a pCon.basket în rețeaua companiei dvs.

pCon.basket PRO și CE: Conexiune cu Microsoft Office 365

De asemenea, vă puteți conecta cu Microsoft Office 365 pentru a lucra cu pCon.basket PRO sau CE. Acest lucru vă permite să accesați contactele stocate acolo. Mai mult, puteți salva și deschide proiecte prin Office 365.

Sfat: Găsiți tutoriale suplimentare pe canalul nostru YouTube

Stocați liste de articole online și importați informații despre clienți | pCon.basket Tutorial

În acest videoclip vă vom arăta cum să vă salvați cotațiile în OneDrive și să importați informațiile clienților din Outlook.
ro/start.txt · Ultima modificare: 2023/08/21 14:22 de către fbeetz

Unelte paginăLegal Notice and Data Protection