Unelte utilizator

Unelte site


ro:articles_information

Informații despre Produs

În partea dreaptă a pCon.basket Online veți vedea fereastra cu informații despre produs. Oferă informații comerciale cu privire la articolul selectat - Toate datele introduse de producător, cum ar fi textul articolului, textul variantelor, textele ofertelor, broșurile produsului și instrucțiunile de asamblare. Imagini ale produsului sau informații de contact și multe alte date sunt de asemenea disponibile acolo.

Informațiile pot fi copiate sau salvate local.

Puteți utiliza imagini din informațiile despre produse în lista de articole: Drag&drop o imagine din informațiile despre produs pe imaginea din coloana de imagini din lista de articole pe care doriți să o înlocuiți.

Pentru a afișa sau a ascunde fereastra Informații despre Produs, utilizați butonul din partea dreaptă sus a pCon.basket Online (Pictogramă Informații despre Produs).

Note interne

Dacă este necesar, puteți introduce note interne pentru articolul curent în partea de jos a zonei Informații despre Produs. Pictograma este adăugată în arborele de articole pentru fiecare poziție care are disponibilă o notă internă. Conținutul notei este afișat de îndată ce mutați butonul mouse-ului peste această pictogramă.

Notele interne nu sunt integrate în raport sau în exporturile dvs.

ro/articles_information.txt · Ultima modificare: 2022/06/27 11:02 de către fbeetz

Unelte paginăLegal Notice and Data Protection