Unelte utilizator

Unelte site


ro:ui_settings

Setări aplicație

În meniul din partea stângă a pCon.basket Online găsiți Setările generale. Aici setați limba aplicației, precum și limba pentru oferte. Limba în care este făcută oferta se aplică tuturor proiectelor ulterioare. Pentru proiectul curent, setați limba ofertei în date antet.

În plus, setați unitatea de lungime. Este necesar pentru dimensionare, pentru afișarea în editorul de proprietăți și transferul corect al specificațiilor de lungime din datele articolului.

Opțiunea „Mod de compatibilitate pentru reprezentarea 3D“ rezolvă probleme cu reprezentarea 3D a articolelor, precum și probleme de performanță cu modelele 3D. Este necesară o repornire a pCon.basket pentru a activa această setare.

Mai mult, puteți decide aici dacă trebuie făcută o interogare înainte de a șterge articole.

Condiții de preț (pCon.basket PRO şi ediţia Integration)

În fila Condiții de Preț, pot fi setate reduceri pentru producători individuali sau cataloage. Reducerile pot fi setate pentru un producător individual sau, după selectarea unui producător, pentru o serie distinctă de produse. De asemenea, este posibil să atribuiți diferite valori de reducere diferitelor serii ale unui producător. Utilizați butonul + pentru a deschide un dialog în care puteți selecta un producător sau o serie de produse. Apoi specificați reducerea la prețul de achiziţie și/sau de vânzare și confirmați cu Aplică.

Setați adaosuri pentru prețuri făcând clic pe butonul minus din fața valorii procentuale. Acesta devine un simbol plus și valoarea procentuală introdusă este calculată ca un adaos.

Notă: Adaosurile sau reducerile nu se cumulează. Dacă setați o reducere globală pentru un producător și o reducere diferită pentru o linie de produse a acestui producător, aceste valori nu vor fi calculate împreună. Numai reducerea seriei se aplică seriei cu reduceri diferite, dar nu și reducerea globală a producătorului.

ro/ui_settings.txt · Ultima modificare: 2021/06/28 11:34 de către egr-ro

Unelte paginăLegal Notice and Data Protection