Unelte utilizator

Unelte site


ro:calculation_articles

Calculul Articolului (Ediția PRO și Integration)

Deschideți calculul articolului selectând un articol și făcând clic pe Calculul Articolului în partea de jos a pCon.basket Online. Acolo puteți modifica cantitatea și prețul articolului și defini procentul de reduceri și adaosuri (consultați Calculul proiectului).

În pagina Calculul Articolului, introduceți reduceri sau adaosuri. Dacă se va defini un adaos sau o reducere este determinat de butonul rotund direct în câmpul de intrare al liniilor pentru majorări sau reduceri. Dacă faceți clic pe acesta, se modifică aspectul și funcția.

  • Pictograma plus indică un adaos.
  • O reducere este definită ca o pictogram

Dacă este necesar, inserați rânduri suplimentare pentru reduceri sau suprataxe: faceți clic pe pictograma Plus din colțul din stânga sus al tabelului și selectați un procent sau o reducere absolută din meniul derulant. Liniile de calcul inserate pot fi șterse din nou direct la linia tabelului.

Toate valorile scrise cu albastru sunt editabile.

Notă: Dacă vă confirmați intrările cu Enter, treceți automat la următorul câmp de introducere.

Reduceri Ascunse

Prin intermediul liniilor Reducere Procentuală și Reducere Absolută din tabelul Vânzare, definiți o reducere ascunsă sau o taxă suplimentară pentru un articol.

Aceste condiții nu sunt afișate în calculul dvs. de preț în raport. În schimb, ele definesc prețul de bază de vânzare. Acest preț de vânzare de bază, la rândul său, este baza pentru toate celelalte majorări și reduceri pe care le definiți în Tabelul de Vânzări - sub linia Valoare Brută. Acestea sunt enumerate în raport.

Definiți Ecotaxa (pentru piața franceză):

Puteți modifica Ecotaxa pentru articole individuale. În vizualizarea articolului, comutați la fila Proprietăți și introduceți greutatea netă și Ecotaxa în câmpurile de intrare din dreapta. Nu este necesar să vă convertiți în prealabil articolele în articole de utilizator.

ro/calculation_articles.txt · Ultima modificare: 2023/07/18 10:05 de către fbeetz

Unelte paginăLegal Notice and Data Protection