Unelte utilizator

Unelte site


ro:articles_insert

Lista Articolelor

  1. Faceți clic pe butonul catalog pentru a insera articole. Ca alternativă, mutați mouse-ul pe lista articolelor și faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului pentru a deschide meniul contextual. Acolo, faceți clic pe Nou > Deschideți Catalogul.
  2. Veți vedea o prezentare generală a tuturor producătorilor dvs. Selectați un producător făcând clic pe acesta, apoi selectați catalogul dorit și, în final, articolul pe care doriți să îl inserați în listă.
  3. Adăugați articolul la lista de articole făcând clic pe el.

Notă: Căutarea articolelor este posibilă imediat ce ați selectat un producător. Folosiți operatorii pentru o căutare eficientă.

Unii producători folosesc aceleași numere de articol în serii diferite. Pentru a evita confuzia, seria respectivă este afișată la fiecare atingere.

Operator Functie Examplu
+ ȘI Shortcut Toate cuvintele de căutare trebuie incluse în rezultate Masă + Accesoriu: Intrări care conțin ambele variante “Masă” și “Accesoriu”
I SAU Shortcut Unul dintre cuvintele de căutare incluse în rezultate Masă I Tejghea: Intrări care conțin fie „Masă”, fie „Tejghea”
- Următorul termen de căutare nu este inclus Masă –Conferință: intrări care conțin „Masă”, dar nu „Conferință”
Căutare Exactă „Masă rotundă de conferință”: intrări care conțin această expresie exactă
* Urmărește un cuvânt cheie, caracterizat ca prefix Conferință *: Toate intrările cu prefixul „Conferință” vor fi incluse în rezultatele căutării (conferință masă, conferință scaun)
() Ordinea specificată a operatorilor Scaun + (Birou I Salon): rezultatele căutării conțin cuvântul „Scaun” și, în plus, fie „Birou”, fie „Salon”

Articolele din catalogul dvs. personalizat sunt inserate în proiectul dvs. ca articole de utilizator.

ro/articles_insert.txt · Ultima modificare: 2021/12/02 09:56 de către egr-ro

Unelte paginăLegal Notice and Data Protection