Unelte utilizator

Unelte site


ro:calculation_header

Calculul proiectului

Deschideți zona de calcul a proiectului prin intermediul butonului Calcul din bara de instrumente. Prețurile, taxa pe valoarea adăugată și marja pot fi vizualizate aici.

Pe pagina de Calcul, introduceți reduceri sau suprataxe pentru proiectul complet fără a edita fiecare articol individual. În pagina Calcul, introduceți și reduceri sau adaosuri. Dacă se va defini un adaos sau o reducere este determinat de butonul rotund direct în câmpul de intrare al liniilor pentru adaosuri sau reduceri. Dacă faceți clic pe acesta, se modifică aspectul și funcția.

  • Pictograma plus indică un adaos.
  • O reducere este definită ca o pictogramă minus.

Dacă este necesar, inserați rânduri suplimentare pentru reduceri sau suprataxe: faceți clic pe pictograma Plus din colțul din stânga sus al tabelului și selectați un procent sau o reducere absolută din meniul derulant. Liniile de calcul inserate pot fi șterse din nou direct la linia tabelului.

Toate valorile scrise cu albastru sunt editabile, precum și toate numele scrise cu albastru. Toate informațiile pe care le introduceți în aceste zone sunt utilizate numai pentru proiectul curent

Dacă este necesar, puteți specifica un factor de rotunjire pentru suma totală a proiectului în calculul antetului. Prețul total al proiectului este rotunjit corespunzător. Diferența față de suma neronunjită este afișată în raport.

Notă: Dacă vă confirmați intrările cu Enter, treceți automat la următorul câmp de introducere.

Pentru a atribui reduceri sau suprataxe pozițiilor individuale, vă rugăm să utilizați Calcul Articol.

ro/calculation_header.txt · Ultima modificare: 2023/07/18 10:05 de către fbeetz

Unelte paginăLegal Notice and Data Protection