Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nl:calculation_header

Calculatie

Open de calculatie via de Calculatie knop in de werkbalk. Prijzen, BTW en marges kunnen hier bekeken worden.

Op de Calculatie pagina, kunt u ook kortingen en toeslagen verwerken op het gehele project zonder elk artikel uitzonderlijk aan te passen. U kunt bepalen of het een korting of een toeslag is door op de ronde knop in het invoerveld te klikken. Door hier op te klikken zullen functie en weergave automatisch veranderd worden.

  • Het plus icoontje geeft een toeslag weer.
  • Het min icoontje geeft een korting weer.

Voeg desgewenst extra rijen in voor kortingen of toeslagen: Klik linksboven in de tabel op het icoon en selecteer een percentage of absolute korting in het keuzemenu. Ingevoegde calculatieregels kunnen direct bij de tabelregel weer worden verwijderd.

Alle waarden die in het blauw weergegeven worden kunnen veranderd worden. Dit geld ook voor alle namen die in het blauw worden weergegeven. Alle informatie die in dit gebied ingevoerd word word uitsluitend gebruikt voor het huidige project.

Indien nodig kunt u een afrondingsfactor opgeven voor de totale som van het project in de berekening De totale prijs van het project wordt dienovereenkomstig afgerond. Het verschil met de niet-afgeronde som wordt in het rapport weergegeven.

Opmerking: Als u de invoer bevestigd met Enter, springt u automatisch in het volgende invoerveld.

Om kortingen of toeslagen toe te passen op vrije artikelen, gebruikt u de Artikel Calculatie (PRO and Integration edition).

nl/calculation_header.txt · Laatst gewijzigd: 2023/05/04 13:51 door fbeetz

PaginahulpmiddelenLegal Notice and Data Protection