Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nl:articles_information

Product Informatie

Aan de rechterkant van de pCon.basket Online ziet u het productinformatievenster. Het geeft verkoopinformatie over het gekozen artikel - Alle gegevens die de fabrikant ter beschikking heeft, zoals artikeltekst, varianttekst, productbrochures en montagehandleiding. Afbeeldingen van het product of contactinformatie en vele andere gegevens zijn daar beschikbaar.

De informatie kan lokaal worden gekopieerd of opgeslagen.

Gebruik afbeeldingen uit de product informatie in uw artikellijst: Drag & Drop deze afbeelding vanuit de product informatie naar de afbeelding, in de afbeeldingskolom in de artikellijst, van het artikel welke u wilt veranderen.

Om het venster met productinformatie te tonen of te verbergen, gebruikt u de knop rechtsboven in het pCon.basket Online (Icon Produktinformation).

Interne opmerkingen

Indien nodig kunt u interne opmerkingen invoeren voor het huidige artikel aan de onderkant van het Product Informatie gebied. Het icoon wordt toegevoegd aan de artikelboom voor elke positie waarvoor een interne opmerkingen beschikbaar is. De inhoud van de notitie wordt getoond zodra u de muisknop over dit icoon beweegt.

Interne opmerkingen worden niet geïntegreerd in het rapport of in uw exports.

nl/articles_information.txt · Laatst gewijzigd: 2022/06/17 13:03 door fbeetz

PaginahulpmiddelenLegal Notice and Data Protection