Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nl:start

Introductie

In deze handleiding worden alle belangrijke basisfuncties van de pCon.basket Online uitgelegd. Aangezien de pCon.basket Online kan worden aangepast voor een optimale integratie in uw infrastructuur, is het mogelijk dat sommige van de gepresenteerde functies zijn gedeactiveerd.

pCon.basket is beschikbaar in de volgende edities:

  • CE editie: editie bedoeld voor gebruikers van de pCon.community
  • PRO editie: betaalde versie met veel extra functies
  • Integratie editie: een op de behoeften van uw bedrijf afgestemde en geïntegreerde versie van de pCon.basket

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden en functies van de verschillende pCon.basket versies.

Wanneer u op dit moment gebruik maakt van de pCon.basket CE versie en u bent geïnteresseerd in de mogelijkheden van de pCon.basket PRO of de integratie versie neem dan contact op met EasternGraphics Benelux B.V.

Registratie voor de pCon.basket online

Gebruikers van de pCon.basket CE of PRO dienen zich te registreren via pCon.login. Door de gecentraliseerde structuur kan deze login voor alle pCon gerelateerde applicaties gebruikt worden.

Uw contactgegevens en uw bedrijfslogo zullen via het pCon.login account aan de pCon.basket overgedragen worden. Deze gegevens zullen automatisch opgeslagen worden onder HoofdgegevensContactpersoon.

Opmerking: de PRO-editie van de pCon.basket heeft voor de koppeling met pCon.login een actieve licentie nodig. Wanneer u hier vragen over heeft neem dan contact met ons op.

Voor de integratie editie is het aanmelden bij een individuele pCon.basket sessie afhankelijk van de instellingen binnen uw bedrijf. Die kunnen afwijken van de hier vermelde procedures.

Verbinding met Microsoft Office 365

Met pCon.basket CE en pCon.basket PRO kan men verbinding maken met Office 365. Dit stelt de gebruiker in staat om contacten toe te voegen die daar opgeslagen zijn. Ook is het mogelijk om projecten op te slaan en te openen via Office 365.

Tip: Vind extra tutorials op ons YouTube kanaal!
Artikellijsten online opslaan en klantinformatie importeren - pCon.basket Tutorial

In deze video laten we u zien hoe u uw offertes opslaat in OneDrive en de gegevens van uw klanten importeert vanuit Outlook.
nl/start.txt · Laatst gewijzigd: 2022/11/22 10:44 door egr-nl

PaginahulpmiddelenLegal Notice and Data Protection