Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nl:start

Introductie

In deze handleiding worden alle belangrijke basisfuncties van de pCon.basket Online uitgelegd. Aangezien de pCon.basket Online kan worden aangepast voor een optimale integratie in uw infrastructuur, is het mogelijk dat sommige van de gepresenteerde functies zijn gedeactiveerd.

pCon.basket is beschikbaar in de volgende edities:

  • CE editie: editie bedoeld voor gebruikers van de pCon.community
  • PRO editie: betaalde versie met veel extra functies
  • Integratie editie: een op de behoeften van uw bedrijf afgestemde en geïntegreerde versie van de pCon.basket

Alle kenmerken van de verschillende edities.

Nieuwe functies in pCon.basket Online.

Wanneer u op dit moment gebruik maakt van de pCon.basket CE versie en u bent geïnteresseerd in de mogelijkheden van de pCon.basket PRO of de integratie versie neem dan contact op met EasternGraphics Benelux B.V.

Tip: Vind extra tutorials op ons YouTube-kanaal
firststeps_nl.jpg
Aan de slag met pCon.basket | pCon.basket Tutorial

Deze video zal jou helpen om de basis van pCon.basket Pro te leren kennen: We laten je zien hoe je je eerste project maakt. Voeg artikelen toe en configureer ze, maak berekeningen, voer hoofdgegevens in en maak ten slotte een aantrekkelijk formulier!

Registratie voor de pCon.basket online

pCon.basket PRO en CE

Gebruikers van de pCon.basket CE of PRO dienen zich te registreren via pCon.login. Door de gecentraliseerde structuur kan deze login voor alle pCon gerelateerde applicaties gebruikt worden.

Uw contactgegevens en uw bedrijfslogo zullen via het pCon.login account aan de pCon.basket overgedragen worden. Deze gegevens zullen automatisch opgeslagen worden onder HoofdgegevensContactpersoon. Voorgedefinieerde kop- en voetteksten voor uw offertes kunnen ook centraal worden opgeroepen voor uw pCon.login organisatie. Meer informatie: Hoofdstukken Dashboard en Hoofdgegevens.

Opmerking: de PRO-editie van de pCon.basket heeft voor de koppeling met pCon.login een actieve licentie nodig. Wanneer u hier vragen over heeft neem dan contact met ons op.

Integratie versie

Voor de integratie editie is het aanmelden bij een individuele pCon.basket sessie afhankelijk van de instellingen binnen uw bedrijf. Die kunnen afwijken van de hier vermelde procedures.

pCon.basket PRO en CE: Verbinding met Microsoft Office 365

Met pCon.basket CE en pCon.basket PRO kan men verbinding maken met Office 365. Dit stelt de gebruiker in staat om contacten toe te voegen die daar opgeslagen zijn. Ook is het mogelijk om projecten op te slaan en te openen via Office 365.

Tip: Vind extra tutorials op ons YouTube kanaal!
Artikellijsten online opslaan en klantinformatie importeren - pCon.basket Tutorial

In deze video laten we u zien hoe u uw offertes opslaat in OneDrive en de gegevens van uw klanten importeert vanuit Outlook.
nl/start.txt · Laatst gewijzigd: 2024/01/26 15:01 door thoerold

PaginahulpmiddelenLegal Notice and Data Protection