Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


nl:ui_custom_catalog

Eigen productcatalogus (pCon.basket PRO)

In de pCon.basket PRO is het mogelijk om een eigen productcatalogus aan te maken. Deze kan bij behoefte gevuld worden met eigen artikelen. Deze artikelen zijn daarna selecteerbaar tussen de andere fabrikantcatalogi.

Geef in de instellingen een naam voor uw eigen productcatalogus op. In het veld bestandsnaam kiest u een Excel-tabel met de gewenste artikelgegevens die via Microsoft OneDrive gekoppeld is. Geef vervolgens het pad op naar de artikelafbeelding die gebruikt mag worden voor de catalogus. Druk vervolgens op nieuwe catalogus maken om uw eigen productcatalogus op te slaan.

Hier kunt u een productcatalogus template downloaden om als basis voor uw eigen catalogus te gebruiken.

Afbeeldingen aan de productcatalogus toevoegen

Om artikelafbeeldingen aan uw catalogus toe te voegen, kan men in het Excel-bestand internetlinks naar deze afbeeldingen gebruiken.

Let op: zorg ervoor dat deze afbeeldingen bijvoorbeeld via uw eigen cloud gehost worden. Wanneer externe afbeeldingen worden gebruikt kan het zijn dat deze op een later tijdstip niet meer functioneren en u geen beheer heeft over deze afbeeldingen. Gebruik altijd afbeeldingen met JPG formaat en zorg dat elke URL ook eindigt op JPG om leesfouten te voorkomen.

nl/ui_custom_catalog.txt · Laatst gewijzigd: 2021/06/30 11:55 door egr-nl

PaginahulpmiddelenLegal Notice and Data Protection